Dyrlægekonsultation

Har dit kæledyr behov for en dyrlægekonsultation?

Dyrlægekonsultation og sygebesøg

Der kan være mange forskellige årsager til, at ens kæledyr har brug for besøg af dyrlægen til en dyrlægekonsultation. Hos Roskilde Mobil Dyrlæge udfører jeg dyrlægebesøg i forbindelse med sygdom, så dit kæledyr ikke skal udsættes for unødig transport og stress.

Ved sygebesøg undersøges hunden eller katten generelt, men fokus vil være på det pågældende problem. Alt efter sygdommens udfoldelse kan det være muligt, at der skal tages yderligere prøver for at finde frem til sygdommens årsag. Det kan f.eks. være svaber, skrab, blodprøver eller afførings/urinprøver. Disse prøver bliver herefter sendt til et eksternt laboratorium, hvor de vil blive undersøgt hurtigst muligt.

Medicin

Hvis der er behov for medicin i forbindelse med besøg og dyrlægekonsultation, har jeg mulighed for at give første dosis af almen medicin på dagen, og en recept på yderligere medicin vil blive indtelefoneret på jeres ønskede apotek til afhentning.

Viser det sig, at jeres kæledyr har brug for operation eller indlæggelse, vil I blive henvist til en dyreklinik eller hospital.