Roskilde Mobil Dyrlæge

Roskilde Mobil Dyrlæge er stiftet af Dyrlæge Charlotte, som driver virksomheden til dagligt.

Din Mobile dyrlæge i Roskilde og omegn

Jeg hedder Charlotte og er uddannet dyrlæge med differentiering i mindre husdyr fra Københavns Universitet. Jeg har altid haft en stor kærlighed til dyr, og da jeg var barn var drømmen at blive landmand. Fra jeg var syv år, var mit højeste ønske at blive dyrlæge og kærligheden til dyrene er der stadig den dag i dag.

Efter jeg færdiggjorde min uddannelse, har jeg været ansat i klinisk praksis flere steder på Sjælland, hvor jeg havde hovedfokus på arbejdet med hunde og katte. I klinisk praksis har jeg varetaget alt fra bløddelskirurgi og tandbehandlinger til vaccination og medicinske udredninger.

mobil dyrlæge i Roskilde

Din dyrlæge som har gjort op med unødig stress og ubehag blandt dyrene

Men hvorfor har jeg valgt klinikken fra for udelukkende at være mobil? I mit arbejde er jeg ofte stødt på kæledyr, som har haft det rigtig svært ved at komme på klinik.

Der har været hunde, som har kastet op af angst og rystet over hele kroppen. Andre dyr er blevet aggressive pga. frygt.

Jeg har set rigtig mange katte som også har hylet hele vejen i bilen, kastet op eller skidt i transportkassen og ejere, som er revet til blods på armene efter kampen med katten om at få den i transportkassen.

Mit hjerte bløder hver eneste gang. Derfor har jeg besluttet at unødig stress og ubehag skal være slut for vores firbenede familiemedlemmer, da rigtig mange behandlinger kan foretages i hjemmets trygge rammer.

Så ring til mig og få en snak omkring dit kæledyr.